Adrien Rabiot Dihukum Amalan dengan Pasukan Rizab

Adrien Rabiot, pemain tengah Paris Saint Germain, mesti menerima hakikat bahawa dia kini dalam latihan dengan pasukan cadangan Les Parisiens sehingga masa yang tidak ditentukan. Hukuman itu adalah mengikut buku bola yang dikenakan oleh Paris Saint Germain kerana sikap Adrien Rabiot yang menyatakan dia ingin meninggalkan pasukan. Malah selepas publisiti dalam talian telah lama wujud, dia menunjukkan sikap itu.

Jurulatih Paris Saint Germain, Thomas Tuchel mengakui bahawa dia tidak dapat berbuat apa-apa untuk menyelesaikan masalah itu. Beliau juga memberitahu slot game bola yang pemain tersebut tidak akan dimainkan lagi dalam beberapa perlawanan berikutnya. Beliau selanjutnya memberitahu peniaga bola sepak dalam talian bahawa ini adalah keputusan pengurusan kelab dan sebagai jurulatih dia menghormati keputusan itu.

Selama balon konflik Adrien Rabiot dan pengurusan Paris Saint Germain telah dimulakan sebelum jendela perpindahan musim panas Januari 2019 dibuka. Rundingan kontrak kontrak Adrien Rabiot dengan Paris Saint Germain.

Adrien Rabiot Ingin pergi ke Barcelona

Adrien Rabiot juga seorang peniaga bola sepak dalam talian, mendengar dia tidak mahu memperbaharui kontraknya, yang akan tamat pada akhir musim ini. Tidak hanya itu, Adrien Rabiot juga diminta memaksa Paris Saint Germain melepaskannya ke kelab lain pada Januari.

Rundingan kontrak akhirnya tidak berakhir dengan persetujuan slots. Akhirnya Adrien Rabiot selepas itu tidak dibawa ketika Paris Saint Germain mengadakan kem latihan di Doha, Qatar. Saat ini Adrien Rabiot dilaporkan telah membuat perjanjian pribadi dengan Barcelona dan akan berlabuh di awal musim dengan transfer gratis