Antonio Ruediger Sebut Hudson Odoi Miliki Bakat Bintang

Antonio Ruediger, pemain pertahanan Chelsea, mendedahkan bahawa Callum Hudson Odoi baru-baru ini memaparkan bintang aura walaupun dia masih muda. Dia menjelaskan bahawa prestasi yang ditunjukkan oleh Callum Hudson Odoi adalah seperti bintang walaupun dia masih berusia 18 tahun. Dia lebih lanjut memberitahu kepada agen joker123 bahawa semua pemain yang dilihatnya di Chelsea, Callum Budson Odoi adalah bintang bersinar untuknya.

Menurut Antonio Ruediger, pemain sayap berdarah Ghana mesti terus maju untuk mengatasi tahap yang lebih tinggi sebagai pemain teratas. Beliau berkata secara langsung bahawa apa yang diperlukan oleh pemain muda ini adalah untuk terus bekerja keras.

Tambahan pula, pemain pertahanan Jerman memberitahu bahawa menurutnya pada masa ini semuanya berjalan lancar untuk Callum Hudson Odoi. Dan dia percaya rakan sekerjanya akan menjadi bintang.

Antonio Ruediger Menyiasat Kemungkinan Pemindahan Hudson Odoi

Callum Hudson Odoi memang telah berjaya cemerlang sejak kebelakangan ini. Dan ia direalisasikan secara langsung telah berjaya menarik perhatian kelab Jerman Bundesliga, Bayern Munich. Malah pernah mendengar bahwa Callum Hudson Odoi adalah sasaran panas Bayern Munich di jendela transfer musim dingin 2019.

Antonio Ruediger juga memberitahu mega888 test play yang beberapa ketika dahulu Callum Hudson Odoi telah bertanya kepadanya bagaimana hidupnya di Jerman. Antonio Ruediger menghabiskan masa kecilnya di Berlin dan juga mempunyai masa untuk memperkuat Borussia Dortmund dan Vfb Stuttgarg.

Jurulatih Chelsea sendiri, Maurizio Sarri, pada masa lalu memberitahu bahawa dia berharap Maurizio Sarri akan tinggal bersama Chelsea di Stamford Bridge. Menurutnya, lebih baik bagi perkembangan pemain jika dia bertahan dalam Liga Perdana.