Arjen Robben Berikan Hudson Odoi ke Bayern Munich

Arjen Robben, penyerang sayap Bayern Munich, beberapa waktu lalu memberikan nasihat kepada bintang muda Chelsea, iaitu Callum Hudson Odoi. Nasihatnya adalah sama seperti yang berkaitan dengan desas-desus perpindahannya ke Bayern Munich yang mula didengar luas di pasaran pemindahan 2019 musim sejuk ini

Menurut Arjen Robben, Callum Hudson Odoi harus menerima tawaran Bavarians untuk mendapatkan masa depan yang cerah. Dia memberitahu joker http www joker123 net mobile Callum Hudson Odoi adalah salah satu pemain muda terbaik di Eropah pada masa ini.

Oleh itu, menurut beliau, pemain harus segera meninggalkan dan mengambil kesempatan dengan menerima tawaran Bayern Munich. Di samping itu, Arjen Robben memberitahu bahawa Callum Hudson Odoi sepatutnya menyedari bahawa Chelsea tidak memberi peluang kepadanya untuk berkembang.

Arjen Robben Untuk Hudson Odoi

Arjen Robben menjelaskan kepada rolex11 untuk pemain muda, dia sepatutnya mengambil langkah besar untuk mencapai kejayaan. Menurutnya, Callum Hudson Odoi harus bermain di peringkat tertinggi dalam tim pertama dan mendapatkan tempat dalam skuad.

Selain merekrut ia juga sangat penting bagi seorang pemain untuk mengekalkan tahap ke arah senior. dia juga memberitahu bahawa pemain harus terus membuktikan dirinya dalam setiap perlawanan dan musim. Dan yang paling penting, jangan berpuas hati dengan cepat.

Berkaitan dengan desas-desus perpindahan Callum Hudson Odoi, Chelsea telah mengesahkan dia tidak akan melepaskan Callum Hudson Odoi. Jurulatih Chelsea, Maurizio Sarri juga mempunyai peluang untuk mendengar itu marah dan mengatakan bahawa Bayern Munich tidak profesional. Kemarahannya dicetuskan oleh khabar angin yang mengatakan bahawa dia telah membuat pendekatan haram kepada pemain muda itu