Arjen Robben Dihormati oleh Pasukan Itali

Arjen Robben, penyerang sayap Bayern Munich, memberitahu 918kiss register free credit 2019 bahawa dia Dihormati untuk mendapatkan tawaran untuk bermain di Liga Itali. Kemudian buku itu telah mendengar banyak laporan media Itali bahawa saya Nerrauzrri berminat mendapatkan tandatangan orang Belanda. Walaupun dia tidak mahu menamakan pasukan yang mendekati dia, pemain berusia 34 tahun itu berkata kepada bahawa dia memang menerima tawaran rasmi dari kelab Itali Serie A.

Beliau seterusnya memberitahu bahawa dia sangat gembira untuk mendapatkan tawaran itu. Beliau juga memberitahu bahawa beberapa minggu yang lalu, dia dan terutama bapanya yang menjadi ejennya, sangat sibuk dengan pemindahan itu.

Arjen Robben dengar Bayern Munich Sudah Cari Pengganti

Arjen Robben, setakat ini masih ada kontrak dengan Bayern Munich. Walau bagaimanapun, kontrak hanya mempunyai tempoh kurang dari enam bulan atau sehingga akhir musim. Akhirnya dia telah melanjutkan kontraknya dengan Die Rotten terdapat bursa saham musim lalu.

Keadaan ini juga menjadikan Arjen Robben bebas bercakap dengan kelab-kelab lain tanpa pengetahuan tentang Bayern Munich. Beliau juga menjelaskan kepada bahawa dia berharap dapat meninggalkan Allianz Arena pada jendela pemindahan Januari 2019.

Tetapi sekali dia juga mengesahkan kepada bahawa dia mahu memberi tumpuan untuk memulihkan keadaan badannya sekarang. Dia juga akan menunggu sehingga akhir musim kerana dia mempunyai keluarga. Oleh itu, dia mesti merancang semuanya dengan berhati-hati.

Pemindahan Arjen Robben akan berlangsung di pasaran perpindahan Januari 2019. Kerana Die Bavarians secara aktif mencari pengganti Arjen Robben pada posisi sayap. Malah, kali terakhir buku itu mendengar bahawa mereka menawarkan £ 30 juta untuk pemain muda Chelsea, Callum Hudson Odoi