Ashley Young gembira dengan penampilan De Gea

Ashley Young, berkata dia berasa bangga kerana rakan sepasukannya, David de Gea kembali mencari prestasi terbaiknya.

kelihatan sangat mengagumkan dengan jumlah 11 penyelamatan ketika Red Devils mengalahkan Tottenham Hotspur dengan skor 1-0

Menurut Ashley Young, penampilan David De Gea dalam perlawanan itu bukan sahaja menyelamatkan Manchester United, tetapi juga sebagai bukti statusnya sebagai penjaga gawang terbaik di dunia.

Dikatakan kepada xe88 test id bahawa kemampuan David De Gea menggunakan seluruh tubuhnya untuk menyelamatkan adalah pembezaan dalam kualiti dengan penjaga gol yang lain

Ashley Young yakin bahawa De Gea berada di titik balik

Ashley Young memberitahu pussy888 agent login bahawa dia telah menyelamatkan Manchester United berkali-kali. Dia menjelaskan bahawa penjaga gol lain dapat menangkap sebanyak mungkin bola. Tetapi David De Gea boleh menggunakan kakinya, tangan dan kepalanya untuk menjangka bola.

kemunculan David De Gea dalam perlawanan menentang Tottenham Hotspur adalah titik perubahan baginya setelah mendapat kritikan sepanjang tahun 2018. Bukan sahaja dengan Manchester United, penampilannya dengan pasukan kebangsaan Sepanyol juga menjadi tumpuan.