Benjamin Pavard Jadikan Napoli Kecewa Dengan Menentukan Jerman

Benjamin Pavard, pemain Stuttgart dilaporkan kepada 918kiss malaysia apk secara rasmi menyertai Bayern Munich di jendela pemindahan musim sejuk Januari 2019. Walau bagaimanapun, dia hanya akan mula bermain dengan kelab yang dijuluki Die Rotten pada permulaan musim yang akan datang

Percaya bahawa terdapat banyak pasukan yang merasa kecewa dengan berita ini. Salah seorang daripada mereka adalah Napoli, yang mendengar itu juga menargetkan pertahanan Perancis itu. Walaupun sejauh ini telah beberapa minggu lalu, pemain berusia 22 tahun itu telah dilaporkan secara meluas untuk menyertai I Partenopei dalam Liga Itali.

Pada 7 Januari 2019, agen pemain, Joseph Mohan, mengesahkan bahawa Naples bukan keutamaan pelanggan. Menurutnya, dia

masih ingin bermain di Bundesliga atau kasta Liga Liga Jerman. Dan 48 jam kemudian, tuntutan itu diikuti oleh kenyataan oleh Pengarah Sukan Bayern Munich, Hasan Salihamidzic.

Benjamin Pavard mencatat pencapaian musim ini

Benjamin Pavard disahkan oleh Hasan Salihamidzic kerana secara rasmi memutuskan untuk menyertai Bayern Munich musim panas akan datang. Beliau selanjutnya memberitahu bahawa pemain yang dipersoalkan telah diberikan kontrak lima tahun dari 1 Julai 2019.

Benjamin Pavard adalah seorang pemain yang baik bermain di bahagian belakang, dia boleh diletakkan sebagai pusat belakang atau ke belakang. Beliau memulakan kerjayanya dengan kelab Perancis Lille pada musim panas tahun 2015 sebelum akhirnya dia memutuskan untuk berpindah ke Stuttgart pada bulan Ogos 2016.