Brahim Diaz Tak Sabar Bermain Untuk Madrid

Brahim Diaz, pemain tengah Real Madrid seolah-olah tidak dapat merasakan kegembiraannya ketika ia diperkenalkan oleh Real Madrid kepada orang awam di Santiago Bernabeu pada 7 Januari. Menurut bekas penjaga gawang Malaga, Real Madrid adalah satu-satunya pasukan yang dia impikan ketika ia harus meninggalkan Manchester City.

Berdasarkan rekod, 918kiss register agent Brahim Diaz diselamatkan oleh Real Madrid dari Mancehter City dengan mas kahwin sebanyak 17 juta euro atau setara dengan Rp 275 bilion dan mendapatkan kontrak selama lapan tahun atau hingga tahun 2025.

Beliau memberitahu bahawa dia mempunyai tiga pilihan ketika dia memutuskan untuk meninggalkan Manchester City. Yang pertama adalah menyertai Real Madrid, yang kedua untuk Real Madrid dan yang ketiga kepada Real Madrid. Dia mengakui bahawa dia tidak mahu pergi ke mana-mana selain Real Madrid.

Brahim Diaz Mendedahkan Alasan ke Madrid

Brahim Diaz juga memberitahu itu bahawa dia tidak berfikir dua kali apabila peluang itu datang. Baginya Los Blancos adalah pasukan terbaik di dunia, dan menurutnya juga pasukan impian semua pemain.

Beliau memberitahu home mega888 download bahawa dia mengucapkan terima kasih kepada Manchester City kerana menyumbang begitu banyak dalam kerjayanya setakat ini. Menurutnya setakat ini, Warga Negara sangat menghargainya. Walaupun begitu, dia juga tidak sabar untuk bermain dan mendapat peranan di Mancheser City.

Pembelian pemain berusia 19 tahun itu, telah menghancurkan stigma yang telah dilampirkan kepada Real Madrid pemain bintang.