Cesc Fabregas secara rasmi pergi ke AS Monaco

Cesc Fabregas akhirnya dilancarkan secara rasmi oleh Chelsea pada musim perpindahan musim sejuk Januari 2019. Tepat dia secara rasmi ditinggalkan pada 11 Januari 2019. Pemain tengah Spanyol memutuskan untuk pindah ke kelab Ligue 1 atau kasta utama Liga Perancis, yaitu AS Monaco.

Sebaik mungkin, di AS Monaco, Cesc Fabregas akan bersatu semula dengan bekas rakan sepasukannya di Arsenal, Thierry Henry. setau mega888 download legenda Perancis sememangnya jurulatih AS Monaco.

Melalui akaun Twitternya, Cesc Fabregas mengeluarkan kenyataan dan mengatakan bahawa dia berasa bangga untuk memulakan pengembaraan baru dengan kelab bersejarah. Beliau seterusnya memberitahu bahawa AS Monaco akan menjadi rumahnya dalam 3.5 tahun akan datang. Dia juga mendakwa dia tidak sabar untuk menghadapi cabaran barunya dengan AS Monaco.

Cesc Fabregas Mendedahkan Deal Transfer

Sebagai Naib Presiden Monaco, Vadim Vasilyev, memberitahu 918kiss register bahawa dia gembira pasukannya berjaya mendapatkan suntikan tambahan daripada pemain berpengalaman seperti Dia, dan berkata bahawa pasukan AS Monaco sangat gembira dengan kedatangan pemain berusia 31 tahun itu.

Beliau seterusnya mengatakan bahawa mereka percaya pengalamannya di peringkat tertinggi akan membawa banyak perkara kepada pemain AS Monaco dalam dan di luar padang.

Berdasarkan maklumat yang diperoleh, di AS Monaco, dia dikontrak dengan jangka waktu 3.5 tahun atau hingga tahun 2022. Dia akan memakai pakaian dengan jersi nombor 44 di kelab. AS Monaco berjaya mendapatkannya dari Chelsea secara percuma.