David Wagner Memutuskan untuk meletakan jawatan dari Huddersfield Town

David Wagner, jurulatih Huddersfield Town, dikatakan telah memutuskan untuk meletak jawatan dari jawatan kelab itu pada 14 Januari 2019.

Sejauh mana Juergen Klopp keputusan terbaik untuk meletak jawatan, ini tidak boleh dipisahkan dari kedudukan semasa Huddersfieild Town.

Berdasarkan maklumat yang diperoleh dari football betting malaysia bursabandar, keputusan David Wagner untuk meletakkan jawatan telah dilakukan oleh persetujuan kedua-dua pihak atau persetujuan bersama

David Wagner, jurulatih Huddersfield Town dikatakan telah memutuskan untuk meletak jawatan dari jawatan kelab itu pada 14 Januari 2019.

jawatan, ini tidak boleh dipisahkan dari kedudukan semasa Huddersfieild Town pasukan yang dijuluki The Terriers berada di bahagian bawah Liga Perdana atau kasta Liga Inggeris dengan jumlah 11 mata daripada 22 perlawanan.

Berdasarkan maklumat diperoleh dari pengurusan Huddersfield Town, keputusan David Wagner untuk meletakkan jawatan oleh persetujuan kedua-dua pihak atau persetujuan bersama.

Ini adalah selepas agen bola sepak dalam talian disampaikan oleh Pengerusi Huddersfield Town, Dean Hoyle. Dia memberitahu kelab bahawa dia tidak mempunyai niat untuk menembak David Wagner.

David Wagner Ingin Meletakan jawatan Bahkan Sekiranya Kelab Dilarang

David Wagner datang kepada mega888 download dan berkata bahawa dia memerlukan istirahat pendek dari bola sepak

Dia juga mendakwa cuba memahami David Wagner sehingga akhir musim, tetapi akhirnya dia memutuskan diri pada waktu yang tepat.

Sebaik sahaja David Wagner berkata bahawa dia akan meletakkan jawatan, mendengar beberapa pemain Huddersfield Town mengulas dan mengucapkan terima kasih.

Ini tidak boleh dipisahkan dari perkhidmatan David Wagner kepada The Terriers. Sejak mengambil alih Huddersfield Town pada bulan November 2015