Edinson Cavani Menolak Pergi ke Napoli

Edinson Cavani, penyerang Paris Saint Germain beberapa waktu lalu menolak kemungkinan kemungkinannya kembali ke Napoli. Pemain antarabangsa Uruguay juga memberitahu xe88 agent bahawa dia hanya mahu menghabiskan hubungannya dengan Paris Saint Germain. Dalam erti kata lain ia tidak mungkin baginya untuk menyertai saya Partenopei sebelum 2020, apabila kontrak tamat.

kemudian Edinson Cavani tanpa henti dikaitkan dengan kemungkinan bergabung semula dengan Napoli. Walaupun dia telah meninggalkan Stadium San Paolo selama enam tahun dan menyertai Parc des Princes.

pemain berusia 31 tahun itu juga memberitahu dia akan kekal dengan juara Ligue 1 atau kasta Liga Perancis. Menurutnya, Les Parisiens kini menjadi keutamaannya.

Edison Cavani Ingin Teruskan Main dengan Paris Saint Germain

Edinson Cavani mengesahkan bahawa dia akan terus bermain dengan Paris Saint Germain sehingga kontraknya tamat dan kemungkinan kerjayanya. menjelaskan bahawa dia akan berumur 33 tahun sebelum 34 tahun ketika kontraknya dengan Les Parisiens berakhir.

Dia sendiri tidak pasti bahawa kontraknya akan diteruskan selepas tahun 2020 tetapi dia berasa gembira dengan Paris Saint Germain dan oleh itu mahu kekal.

Edinson Cavani telah menjadi mesin gol Napoli yang diperkuat dari tahun 2010 hingga 2013. Secara keseluruhannya pussy888 login menyatakan dia telah menghasilkan 104 gol dan 18 membantu daripada 138 penampilan dengan kelab yang dijuluki Partenopei