Fabinho Menyukai tokoh Klopp sebagai jurulatihnya

Pemain tengah Liverpool, Fabinho memberitahu bet soccer malaysia bahawa dia gembira dengan gaya latihan yang diketuai oleh Jurgen Klopp.

Dia merasakan bahawa Jurgen Klopp memahami mereka dan mahu mereka berkembang. Ini diturunkan di laman web rasmi Liverpool pada 17 Januari 2019 lalu.

Memimpin mereka untuk berkembang dengan lebih baik. Beliau juga berkata bahawa hubungan mereka sangatlah baik.

jurulatih dengan jelas akan mengarahkan pemain tentang apa yang dia mahu semasa berada di padang Kerana itu, apabila mereka berada di lapangan, mereka tahu pilihan terbaik.

Fabinho pasti senang diberi keyakinan

Fabinho juga mengakui dia berasa gembira apabila dipercaya oleh Jurgen Klopp sebagai pemain tengah ketika Reds menghadapi Brighton Hove Albion.

walaupun kedudukan asalnya adalah sebagai pemain tengah. Bekas pemain AS Monaco juga mengatakan bahawa dia merasakan telah melakukan pekerjaan dengan baik.

Dia mengakui kepada 918kiss bahawa kedudukannya tidak pernah dicuba sebelumnya, Tetapi dia berjaya menyesuaikan diri dengan baik.

Fabinho adalah kali pertama dimainkan sebagai pertahanan tengah oleh Jurgen Klopp, bersama dengan Virgil van Dijk dia berjaya membuat kemenangan 1-0 ke atas Brighton.