Gian Piero Gasperini belum lagi yakin Juventus memenangi Scudetto

Gian Piero Gasperini, jurulatih Atalanta, seolah-olah mempunyai minda yang berbeza daripada kebanyakan orang. Musim ini telah memasuki babak kedua, dan Juventus masih dimainkan. itu tidak terkejut apabila hampir semua jurulatih Liga Itali cakap mereka sebagai pemenang scudetto. Walau bagaimanapun, hanya dia masih ragu-ragu mengenai hal ini

Musim 2018-209 Serie A selama setengah musim atau telah memasuki musim ke-19. Dan dari 20 pasukan yang menyertai atau hanya Juventus, yang masih menunjukkan keunggulan mereka kerana mereka tidak tersentuh oleh kekalahan.

Berbeza dengan musim lalu, di mana saya teringat skuad Bianconeri yang baru berjaya secara konsisten menjuarai kedudukan pada separuh kedua musim ini. Walau bagaimanapun, musim ini mereka segera melangkah ke atas gas.

Gian Piero Gasperini Champion

Berdasarkanpengamatan 918 kiss apk download for android latest version musim ini, hanya minggu pertama Juventus tidak kelihatan di takhta. Selepas itu skuad yang dibuat oleh Massimiliano Allegri kelihatan selesa bertengger di bahagian atas.

Tetapi apabila menyedari terdapat beberapa jawapan yang berbeza dari beberapa jurulatih. Mereka adalah Torino, Walter Mazzari, yang tidak menjawab dan juga Gian Piero Gasparini, Atalanta yang yakin bahawa pasukan yang akan memenangi Serie A musim ini bukan Juventus.

Dalam jawapannya, Gian Piero Gasperini sebaliknya memenangi Napoli sebagai pemenang gelaran Serie A musim ini. Dia juga percaya tahun ini Napoli akan memecahkan dominasi Juventus sejak tujuh musim lalu.