Inter Milan Pagari Mauro Icardi Dengan Klausa Khas

Inter Milan dilaporkan telah menyediakan satu klausa khas dalam kontrak terbaru untuk pemain dan kapten mereka, Mauro Icardi. Selepas klausa itu dibuat khusus untuk memperkuat penyerang Argentina dari sasaran Real Madrid. Malah, dalam beberapa musim yang lalu, ia sering mendengar khabar angin bahawa gergasi Sepanyol berminat untuk menangkap kapten Nerrazurri saya.

Kemudian mega888 test id password mendengar bahawa kubu kuat Los Blancos mencari penyerang baru yang boleh dipercayai untuk menjaringkan gol secara konsisten. Atas sebab ini saya Nerrazurri akhirnya mengambil langkah-langkah agresif untuk menghalang Muaro Icardi daripada meninggalkan Giuseppe Meazza.

Lebih-lebih lagi, agen juga menyedari bahawa Mauro Icardi mempunyai peranan penting untuk barisan hadapan skuad yang dijuluki I Nerrazurri. Dan untuk menghalangnya daripada melangkah ke Real Madrid, Inter Milan menyediakan klausa khusus dalam untuk pemain berusia 25 tahun itu.

Inter Milan mendedahkan kontrak Icardi yang tinggal

Berdasarkan rekod itu, Mauro Icardi dengan Inter Milan akan tamat pada Jun 2021. dilaporkan mahu memanjangkan kontrak pemain itu sehingga 2023. Dengan cara itu, mereka dapat mengelakkan Mauro Icardi daripada meninggalkan Giuseppe Meazza dalam beberapa tahun akan datang.

Sebenarnya, minat Real Madrid terhadap pemain telah lama didengar. Walau bagaimanapun, pemain tidak bergerak dan memutuskan untuk tinggal bersama I Nerrauzzurri. Tetapi agak mungkin dia akan tergoda pada masa depan dan oleh itu tidak ada yang salah bagi Inter untuk mengambil langkah berjaga-jaga.