Jermaine Jenas bercakap mengenai Eden Hazard

Jermaine Jenas bekas pemain Tottenham Hotspur beberapa waktu lalu menyatakan pendapatnya kepada 918kiss apk download for android mengenai salah satu bintang Chelsea, iaitu Eden Hazard.

Dia mengatakan bahawa jurulatih Chelsea, Maurizio Sarri tidak dapat memaksimumkan potensi hebat yang dimiliki oleh pemain Belgium itu.

Jermaine Jenas terkesan dengan permainan Eden Hazard ketika Chelsea bertemu dengan Tottenham Hotspur pada babak pertama Piala Liga Inggeris di Stadium Wembley pada 8 Januari 2019.

Eden Hazard tidak dapat melakukan lebih banyak sehingga Chelsea kalah dengan skor 0-1. dalam pertandingan Eden Hazard hanya beruntung kerana dia diletakkan di luar kedudukan idealnya sebagai pemain sayap kiri. Pada masa itu jurulatih Maurizio Sarri, selepas memberi sembilan palsu, penyerang bayangan alias di bahaya Eden Hazard.

Jermaine Jenas mencadangkan pemindahan bahaya

Jermaine Jenas memberitahu mega888 ios bahawa ada saatnya tidak sesuai bermain Eden Hazard dalam kedudukan itu. Malah, menurutnya, kedudukan sebenarnya menjadikan, Eden Hazard tidak dapat membawa kemampuan terbaiknya. Dia juga mengatakan bahawa Maurizio Sarri tidak dapat melepaskan potensi Eden Hazard jika ia bermain di posisi tengah.

Prestasi terbaik dari Eden Hazard ketika diletakkan di posisi sayap kiri biarkan Eden Hazard akan menjaringkan banyak gol.

Bukan itu saja, dia juga memberitahu kelab bahawa dia menganggap Eden Hazard terlalu baik bermain di Chelsea. Menurutnya pemain Belgium terpaksa beranjak kerana tahap permainannya lebih tinggi daripada sesiapa di Chelsea.