Jordi Alba tidak berniat meninggalkan Barcelona

Jordi Alba, pemain Barcelona, ​​menegaskan dia mahu kekal bersama kelab itu yang dijuluki La Blaugrana. Walau bagaimanapun, pemain berusia 29 tahun itu juga mengatakan bahawa dia tidak tahu di mana kedudukan kelab berkenaan dengan tawaran kontrak baru untuknya.

Selepas semua kerjasama antara Jordi Alba dan Barcelona sebenarnya kekal selama 18 bulan. Walau bagaimanapun, Catalan masih belum memberi isyarat untuk memperbaharui kontrak belakang sepenuhnya, yang sehingga kini masih menjadi pilihan pertama mereka. Selain itu, sepanjang kini masih dalam keadaan baik

Pemain asal sepanyol juga memberitahu xe88 login bahawa keadaan masih sama untuknya. Walau bagaimanapun, dia tidak tahu pasti bagaimana kelab itu berfikir tentang dia dan masa depannya.

Jordi Alba Mengekalkan Kontrak Masih

Jordi Alba mengaku kepada login joker123 bahawa dia merasa tidak pasti sama ada pengurusan kelab mahu memperbaharui kontraknya atau tidak. Tetapi setakat ini dia tidak pernah mendengar apa-apa yang berkaitan dengan perkara ini. Dia juga merasakan dia tidak dapat mengawal keadaan kontrak.

Walaupun demikian dia juga memberitahu bahawa dia tidak mahu berfikir terlalu banyak mengenainya. Bekas pemain Valencia itu menjelaskan bahawa dia mahu memberi tumpuan kepada permainannya kerana dia mahu kekal di Camp Nou. Kontrak itu sendiri ditetapkan untuk tamat pada bulan Jun 2020 dan mempunyai klausa pelepasan kontrak sebesar 150 juta euro atau setaraf dengan Rp2.433 triliun