Josep Maria Bartomeu Memastikan Valverde Akan Bertahan

Josep Maria Bartomeu presiden Barcelona, berpuas hati dengan prestasi jurulatih Ernesto Valverde dan merancang untuk memberi kontrak baru.

kini kontrak jurulatih kekal selama enam bulan atau akan selesai pada akhir musim ini. Erneseto Valverde sebelum ini memberitahu sports betting malaysia bursabandar bahawa dia tidak tahu bagaimana meneruskan masa depannya di Barcelona.

Josep Maria Bartomeu memberitahu bahawa La Blaugrana akan bercakap dengan jurulatih dan cuba mempertahankannya di Barcelona.

Josep Maria bercakap Ernesto Valverde adalah jurulatih pintar

Berdasarkan laporan kepada joker123 ketika melatih Ernesto Valverde, Barcelona memenangi 54 peratus penyertaan. Mereka hanya menelan lapan kekalahan dari 88 perlawanan dalam semua pertandingan.

Selain itu, agen bola sepak juga menyatakan bahawa Catalans berjaya memenangi trofi Liga Sepanyol dan Piala Copa del Rey musim lalu dan Piala Super Sepanyol pada permulaan musim ini.

Tugas utama Ernesto Valverde sekarang bahawa harus kembali memenangi trofi Liga Juara-Juara ke Stadium Camp Nou, kali terakhir mereka menang adalah pada musim 2014-2015.