Juan Mata belum menentukan masa depannya

Juan Mata, pemain tengah Manchester United mengakui sehingga kini dia masih belum membuat keputusan mengenai masa depannya dengan Devils Red. Walaupun kontraknya di Old Trafford akan tamat tempoh tidak lama lagi. Beliau memberitahu 918kiss download android bahawa dia gembira kerana mempunyai kerjaya dalam Liga Perdana Inggeris.

beliau telah berkecimpung dalam Liga Perdana sejak 2011 selepas menyertai dari Valencia. Dia juga mengakui sehingga kini kembali ke Sepanyol tidak berlaku kepada Juan Mata. Hakikatnya ialah Manchester United belum menunjukkan tanda-tanda memperbaharui kontrak Juan Mata. Kontrak dia dengan The Hantu Merah akan tamat pada 30 Jun 2019.

Juan Mata Masih Baik di England

Juan Mata memberitahu juga kepada mega888 download apk bahawa dia telah berada di England untuk masa yang lama dan dia berasa sangat selesa di Manchester. Di samping itu, beliau juga telah menyesuaikan diri dengan budaya dan bahasa Inggeris. Walaupun begitu, menurutnya, adalah wajar bahawa kadang-kadang dia masih merindukan kampung halamannya di Sepanyol dan keluarganya dan rakan-rakannya.

Pemain kidal juga menjelaskan kepadanya bahawa fokusnya sekarang adalah untuk menikmati masa seragam Manchester United. Dia menjelaskan bahawa dia tidak tahu sama ada suatu hari dia boleh kembali ke Sepanyol. Lagipun ia bukan tumpuan utama pada masa ini.

Berdasarkan rekod pemain berusia 30 tahun itu memulakan kerjayanya di Leagua Premier pada tahun 2011 dengan menyertai Chelsea, selepas itu dia berpindah ke Manchester United pada tahun 2014 dan terus bermain dengan Hantu Merah setakat ini.