Juventus Mahu Mendapatkan Isco Alarcon

Beberapa ketika dahulu dilaporkan bahawa Juventus telah berjaya mendapatkan tanda tangan Aaron Ramsey dan menandatanganinya dari Arsenal. Kini mereka juga mendengar ingin mendapatkan Isco Alarcon dari Real Madrid. Nampaknya wanita tua tidak merasa cukup puas dengan hanya mendapat Aaron Ramsey.

Berdasarkan maklumat yang diperoleh, kiss918 2 La Vecchia Signora ingin mendapatkan tandatangan pemain tengah Sepanyol dalam pasaran perpindahan musim panas 2019. Di samping itu, juga mendapat maklumat bahawa wanita tua selama lima tahun yang lalu telah berminat dalam pemain ini.

Nampaknya usaha wanita tua untuk membawa Isco lebih terbuka, terutama setelah pemain berusia 26 tahun itu dilaporkan tidak selesa berada di Real Madrid.

Juventus Menganalisis Negeri Isco di Madrid

Di samping itu, Sergio Ramos, rakan sepasukan Isco di Real Madrid, memberitahu bahawa keadaan pemain di Stadium Santiago Bernabeu kini semakin rumit. Menurutnya semua orang mahu bermain dan tentu saja ia membuat sukar bagi jurulatih membuat keputusan.

Berdasarkan rekod, Isco membantu Real Madrid memenangi tiga gelaran Liga Juara berturut-turut di bawah bimbingan Zinedine Zidane. Walau bagaimanapun, musim ini dia hanya bermain lima kali sebagai starter di Liga Sepanyol. Isu bergeraknya adalah bertiup mulia berikutan minit bermain yang lebih sedikit yang dia dapat

Juventus sedang menonton perkembangan Isco dengan Real Madrid kerana Juventus tahu bahawa akhir-akhir ini Isco lebih kerap dirizabkan