Leonardo Araujo Mahu Higuain Tunjukkan Komitmennya

Leonardo Araujo, Pengarah Sukan AC Milan memberitahu kepada m. mega888 download Gonzalo Higuain untuk menunjukkan komitmennya kepada pasukan di tengah khabar angin perpindahan semasanya.

Sejak meninggalkan Juventus sebagai pemain pinjaman pada permulaan musim, Gonzalo Higuain berkata tidak lagi selesa di San Siro

Menurutnya, Gonzalo Higuain kelihatan seperti seseorang yang tidak profesional dia melakukan yang teruk apabila khabar angin mengenai langkahnya mula didengar di media.

Leonardo Araujo

Leonardo Araujo juga memberitahu bahawa Gonzalo Higuian terpaksa bangun dan bekerja. Di samping itu dia berharap bekas pemain Real Madrid itu akan fokus dan melupakan gosip mengenai perpindahannya dari AC Milan.

Menurutnya tidak ada gunanya mengikuti khabar angin dan gosip. Dia memberitahu bahawa hakikat bahawa Gonzalo Higuain masih berada di AC Milan dan perlu melakukan sesuatu untuk Rossonerri.

Lelaki berusia 49 tahun itu juga memberitahu bahawa Gonzalo Higuain hanya menjaringkan gol dan membawa pasukan ke kemenangan. Kerana itu dia berharap pemain itu segera menunjukkan kualitinya dan mengakhiri khabar angin mengenai langkah itu.