Leonardo Bonucci Bantah Bergaduh Dengan Higuain

Leonardo Bonucci, pemain pertahanan Juventus, memberitahu agen bola sepak dalam talian bahawa dia dapat memahami dan memahami kemarahan yang dirasakan oleh penyerang AC Milan, Gonzalo Higuain sejurus selepas perlawanan Piala Super Itali beberapa waktu lagi.

Selepas pertarungan, agen bola mendengar berita bahawa Leonardo Bonucci dan Gonzalo Higuain dapat dilihat berdebat. Leonardo Bonucci juga memberitahu ejen bola sepak bahawa dia bukanlah orang yang menjadi sumber kemarahan Gonzalo Higuain pada masa itu.

Beliau memberitahu agen bola sepak bahawa mereka tidak bertanding sama sekali. Apa yang terjadi ialah Gonzalo Higuain kecewa dengan pengadil dan dia cuba menenangkannya. Menurut Leonardo Bonucci, bekas pemain Napoli itu merasa tidak nyaman, dan tidak ada pertempuran.

Bonucci Panggil Higuain Rasa Sikit Tersinggung

Seingat mobile slot game online malaysia, Gonzalo Higuain telah melakukannya dua kali. Sebelum ini, dia juga menunjukkan kemarahannya apabila AC Milan mengalahkan 0-2 dari Juventus dalam Liga Itali terus pada pertengahan Disember 2018 pada masa lalu.

Pada masa itu Gonzalo Higuain tidak menerima keputusan pengadil Paolo Silvio Mazzolonnie yang memberi kartu kuning setelah melanggar Medhi Benatia. Pada masa itu Gonzalo Higuain kemudian membantah secara berlebihan yang menjadikan Mazzoleni mengeluarkan kad merah.

Gonzalo Higuain kelihatan kecewa bukan sahaja kerana kad merah tetapi juga disebabkan kegagalan penalti. Kini Gonzalo Higuain dikhabarkan akan meninggalkan AC Milan di jendela perpindahan musim sejuk Januari ini. Sehingga ia sepatutnya bersatu semula dengan bekas jurulatih Maurizio Sarri yang kini mengendalikan Chelsa.