Lucas Paqueta Rasmi Sebagai Pemain Baru Milan

Lucas Paqueta, secara rasmi diperkenalkan sebagai penandatanganan baru AC Milan pada 8 Januari 2019. Beliau secara rasmi menyertai kelab Rossonerri I pada jendela pemindahan musim sejuk Januari 2019. Tidak lama selepas secara rasmi diumumkan sebagai pemain AC Milan, dan kelab mengadakan sidang akhbar.

Berdasarkan rekod yang diperoleh 918kiss 2 apk dalam AC Milan dalam, membelinya dari kelab Brazil Flamengo untuk 35 juta euro

Lucas Paqueta dalam skuad jurulatih AC Milan, jurulatih I Rossonerri musim ini digunakan untuk bermain 4-3-3, sedangkan dia akan lebih sesuai bermain dalam pola 4-3-1 -2.

Lucas Paqueta Mahu Bersedia Apabila Dipanggil oleh Jurulatih

kedudukannya yang paling dirasakan adalah lini tengah, tetapi di Flamengo dia bermain dalam posisi yang lebih maju, bahkan sebagai penyerang kedua

Tetapi begitu dia membuatnya jelas kepada secara langsung bahawa dia mahu bermain di mana-mana mengikut kehendak jurulatih.

Dia cuba menyesuaikan diri dengan banyak peranan kerana dia tahu mempunyai peluang yang lebih baik untuk sering bermain. Dia juga berharap meneruskannya dengan AC Milan.