Luis Filipe Vieira Panggil Benfica Boleh Bawa Mourinho

Luis Filipe Vieira, Presiden Benfica, memberitahu cara id test mega888 bahawa kelabnya mempunyai cukup wang untuk mendapatkan Jose Mourinho sebagai jurulatih mereka. Jose Mourinho kini menganggur, tepat selepas dia dipecat oleh Manchester United pada pertengahan Disember. Satu siri keputusan mengecewakan yang diperoleh oleh Red Devils menjadi alasan utama pemecatan jurulatih Portugis itu

Presiden juga berkata secara langsung dia yakin bahawa kelabnya boleh mengambil Jose Mourinho jika jurulatih pasport Portugis bersedia menangani mereka. Selain itu, juga menyedari bahawa pada masa ini, Benfica juga tidak mempunyai jurulatih kerana mereka juga hanya menembak jurulatih mereka.

Luis Filipe Vieira Dengar Mention Kemungkinan Menukar Jurulatih

Benfica sememangnya memecat jurulatih mereka, Rui Vitoria beberapa waktu lalu. Dan kini mereka masih ditangani oleh penjaga penjaga atau jurulatih sementara, Bruno Lage. Walau bagaimanapun, Luis Filipe Vieira juga memberitahu secara langsung bahawa tidak ada kemungkinan bahawa akan ada perubahan dalam kerusi jurulatih Benfica dalam waktu dekat.

Luis Filipe Vierira menjelaskan kepada bahawa dia berteman dengan Jose Mourinho dan sesiapa yang mahu dia sebagai jurulatih. Walau bagaimanapun, beliau masih belum lagi mengadakan komunikasi dengan jurulatih, yang diberi nama The Special One. Tetapi dia yakin bahawa menurutnya keadaan kewangan Benfica menyokong perkara ini.