Luka Modric merasa Solari tidak boleh disalahkan

Luka Modric, beberapa waktu lalu mengatakan kepada 918kiss apk free download bahawa menurutnya prestasi buruk pasukannya musim ini disebabkan pemain yang tidak memamerkan prestasi terbaik mereka. Lelaki yang memenangi gelaran sebagai edisi Pemain Terbaik Dunia 2018

Pemain pasukan kebangsaan Croatia dan kapten juga berkata ada yang jenama itu tidak dapat terus melakukan seperti yang teruk dalam setiap perlawanan. Dia juga mengakui bahawa Santiago Solari telah memberi keyakinan penuh kepada pemain El Real.

Luka Modric Ingin Duduk Pemain Real Madrid

Kapten pasukan kebangsaan Croatia dan kapten memberitahu secara langsung bahawa mereka tidak akan mencari alasan atau menyalahkan jurulatih mereka untuk kerugian mereka. Tetapi menurutnya pemian mesti bersikap kritis.

Real Madrid dihina oleh Real Sociedad dalam Minggu 18 La Liga Sepanyol pada 6 Januari. Kekalahan itu juga menyaksikan secara langsung berlaku di hadapan penyokong mereka di Stadium Santiago Bernabeu.

Keputusan ini juga sama buruknya dengan kekalahan keenam Los Blancos di Liga Sepanyol musim ini. Jumlahnya sama dengan pengumpulan musim lalu dalam semua pertandingan yang disertai oleh Real Madrid. Kerana itu Luka Modric berhasrat untuk meletakkan pemain untuk mencari penyelesaian bersama.