Mathias Pogba Suka bahawa Jose Mourinho dipecat

Mathias Pogba, saudara Paul Pogba, memberitahu http m 918kisses download bahawa dia bersyukur mendengar bahawa Manchester United akhirnya memutuskan untuk menyerang Jose Mourinho pada Disember lalu

Dia memberitahu bahawa Jose Mourinho merupakan sebab utama permainan saudaranya di Old Trafford tidak dapat berkembang. Dia menganggap bahawa jurulatih Portugis mempunyai sifat membendung pemain yang merupakan teras utama Mancehster United

Malah dia berkata bahawa abangnya seperti dilahirkan semula selepas pemergian Jose Mourinho pada pertengahan Disember. Oleh itu dia percaya bahawa masalah itu benar-benar wujud dengan Jose Mourinho.

Mathias Pogba Panggil Kakaknya

Mathias Pogba Panggil Kakaknya memberitahu bahawa di dalam dan di luar bilik loker, tokoh jurulatih yang dijuluki The Special One sentiasa menjadi maestro dan tokoh utama yang walaupun Paul Pogba tidak dikira.

Tambahan pula, Mathias Pogba memberitahu bahawa Paul Pogba pada dasarnya adalah orang yang tidak rapi tentang arahan dari jurulatih dengan syarat dia diberi kepercayaan yang besar. Dengan cara itu dia percaya bahawa Paul Pogba bersedia untuk kembali keyakinan pelatih dengan penampilan yang rapi di lapangan.

Sejak pemergian Jose Mourinho, penampilan Paul Pogba di lapangan berdasarkan telah menunjukkan peningkatan yang sangat ketara. Pemain Perancis itu menjaringkan empat gol dan tiga assist daripada empat perlawanan dalam Liga Perdana. Jumlahnya hanya dua kali terkumpul dari pengumpulan Paul Pogba dalam semua pertandingan musim lalu.