Mauro Icardi Tidak Mahu Masuk Kontrak

Mauro Icardi, penyerang Inter Milan, mengesahkan bahawa dia hanya akan menandatangani kontrak jika kelabnya menawarkan tawaran yang serius kepadanya. Kemudian isu perpindahan dia memang dilaporkan secara meluas. Kali terakhir dia dilaporkan dalam permintaan oleh Real Madrid dan Chelsea dan kedua-dua kelab itu telah pun menyediakan tawaran hebat.

Inter Milan sendiri sejauh bertekad untuk menjaga kaptennya. Tetapi sebaliknya juga mendapat informasi bahwa rundingan pemain baru pemain Argentina itu rumit.

Di samping itu, beliau dilihat oleh beberapa kelab utama Eropah. Ada di antara mereka yang terkenal ialah Chelsea, Barcelona dan Real Madrid.

Mauro Icardi Kelihatan Menetapkan Syarat Tertentu

Mauro Icardi baru-baru ini menolak semua khabar angin itu melalui akaun Instagram peribadinya. Penyerang berusia 25 tahun itu juga menjelaskan bahawa dia mengemukakan syarat khas jika Inter Milan mahu segera memanjangkan kontraknya

Dalam jawatannya, Mauro Icardi mengatakan kepada 918kiss ws bahawa dia ingin menjelaskan dengan penyokong yang telah membaca tulisan para wartawan palsu yang tidak mengetahui keadaan sebenar. Tetapi dia memberitahu tidak lama lagi akan melanjutkan kontraknya selepas Inter Milan membuat tawaran yang benar dan sebenar.

Sebaik sahaja kontrak untuk kontrak dia dengan Inter Milan akan tamat pada 30 Jun 2021. Walaupun begitu, beberapa kelab seolah-olah telah beratur untuk mendapatkannya. Di antara mereka adalah Real Madrid, yang dilaporkan mahu mendapatkannya untuk mengisi ruang kosong yang ditinggalkan oleh Cristiano Ronaldo pada musim panas lalu