Munir El Haddadi Tinggalkan Barcelona di musim sejuk

Munir El Haddadi, pemain Barcelona, ​​dilaporkan telah membuat keputusan untuk meninggalkan Barcelona pada jendela pemindahan Januari 2019. Keputusan ini diambil oleh jurulatih Barcelona yang sebelum ini mengatakan keputusan itu adalah yang terbaik untuk pemain. Jurulatih memberitahu bahawa dia telah membuat keputusan serta kelab.

Jurulatih juga berkata kepada bahawa mereka mahu penyelesaian datang secepat mungkin, jika mungkin di pasaran pemindahan musim sejuk ini. Sebaliknya, walaupun jarang memberi minit bermain kepada dia, Ernesto Valverde menegaskan dia tidak mempunyai masalah dengan penyerang berusia 25 tahun itu.

Munir El Haddadi mendedahkan keadaan di Barcelona

Ernesto Valverde berkata kepada bahawa dia tidak mempunyai pertikaian dengan pemain itu. Di samping itu, beliau juga merasakan bahawa Munir El Haddadi setakat ini telah bermain dan diamalkan dengan baik. Oleh itu, dia tidak boleh memberi komen lebih lanjut mengenai persoalannya dengan pemain.

Di samping itu, menurut pussy888 online keberangkatannya dari Camp Nou berpeluang membuat Luis Suarez akan bertarung sendirian sebagai penyerang utama untuk La Blaugrana. Masalah terkini adalah telah mendengar bahawa Barcelona juga telah bersetuju untuk menjual Paco Alcacer ke Borussia Dortmund pada November 2018.

Satu lagi khabar angin mendedahkan jika tidak meninggalkan Barcelona pada Januari 2019, dia akan menghabiskan kontrak dengan La Blaugrana sehingga akhir musim ini atau hingga 30 Jun 2019.