Pep Guardiola Panggilan Keceriaan Masih Kehilangan

Pep Guardiola, jurulatih Manchester City, menilai pada masa ini pasukannya masih tidak dapat dibandingkan dengan dua gergasi Sepanyol, iaitu Real Madrid dan Barcelona. menyedari bahawa apa yang dimaksudkannya bukan perkara permainan, tetapi menonjolkan daya tarikan pasukan mereka dalam pasaran perpindahan.

Menurut Pep Guardiola, setiap tim, termasuk Mancehster City akan selalu mengalami kesulitan dalam mendapatkan pemain yang juga ditargetkan oleh Real Madrid dan Barcelona. Apabila pasukannya satu-satunya pasukan yang berminat untuk membawa pemain-pemain ini, maka ia tidak akan menjadi sukar. Sebaliknya, apabila Real Madrid dan Barcelona juga berminat, perkara akan menjadi rumit

Dia memberitahu pussy888 ios bahawa biasanya pasukannya akan kalah ketika Real Madrid dan Barcelona mengambil bahagian dalam memburu pemain. Kerana itu dia merasakan bahawa untuk memenangi perjuangan mereka harus bergerak lebih cepat dan juga lebih cekap dalam menangani keadaan.

Pep Guardiola panggil Manchester City Mencuba Untuk Baki

Pep Guardiola juga memberitahu mengenai strategi yang diambil oleh Manchester City dalam setiap pasaran perpindahan. Dia menjelaskan skuad tidak akan membelanjakan wang untuk belanja pemain dan lebih peduli dengan keseimbangan pasukan di berbagai pihak.

beliau juga mendedahkan kepada bahawa gaji gaji pemain mereka kedudukan kelapan atau kesembilan di Eropah,

Di samping itu beliau juga menjelaskan bahawa Manchester City tidak menghabiskan banyak masa dalam setiap musim. Menurutnya & pasukannya mempunyai had dalam setiap pasaran perpindahan. Menurut mega888 apk mereka bertindak dengan hati-hati dan cuba untuk kembali aktif dalam pasaran perpindahan musim panas akan datang.