Petr Cech Memutuskan Hujung Persaraan Musim

Petr Cech, penjaga gol Arsenal akhirnya membuat keputusan mengenai masa depannya. Dia baru-baru ini mengatakan kepada 918kiss malaysia bahawa dia memutuskan untuk menutup kasutnya pada akhir musim, dengan Arsenal. Pengumuman ini ditulis oleh pada akaun Twitter peribadinya pada 15 Januari 2019.

kontrak yang tidak diperbaharui oleh The Gunners adalah alasan utama memutuskan untuk menggantung kasut. Terdahulu, mendengar bahawa Cech masih menunggu tawaran baru dari Arsenal mengenai kontrak yang akan berakhir pada akhir musim.

Beberapa ketika dahulu Petr Cech memberitahu pemain bola sepak bahawa dia akan berusaha keras menyumbang untuk memberi gelaran kepada Gunners selama enam bulan akan datang. Tidak kira bagaimana keputusan kelab mengenai masa depannya.

Petr Cech Tidak sabar Hidup Di Luar Lapangan

Petr Cech memberitahu mega888 register bahawa ini adalah ke-20 kerjaya dalam bola sepak profesional. Oleh itu menurutnya sekarang adalah masa yang tepat baginya untuk mengumumkan bahawa dia akan menggantung kasutnya pada akhir musim ini.

Beliau memberitahu ejen bola sepak dalam talian bahawa dia telah bermain di Liga Perdana selama 15 tahun lalu dan telah memenangi semua gelaran yang ada. Kerana itu dia fikir dia boleh dikatakan telah mencapai semua kejayaan.

Oleh itu, dia akan berusaha keras untuk menambah koleksi trofi Arsenal. Selepas itu, Cech memberitahu pemain bola sepak bahawa dia sangat bersemangat untuk menjalani kehidupan di padang