Rafael Van Der Vaart Akan Selamat Ketika Mourinho Kembali Ke Madrid

Rafael van Der Vaart, bekas pemain Real Madrid, memberitahu football betting online website dia akan gembira jika Jose Mourinho kembali untuk menjaga pasukan yang berpejabat di Stadium Santiago Bernabeu.

Dia menjelaskan bahawa perkara pertama yang membuatnya memuja pendekatan Jose Mourinho kepada pemain yang langsung atau menyamar.

Mengikutnya sebagai orang Belanda, dia sangat menyukai orang yang mudah. Dia juga mengatakan bahawa dia dapat memberitahu pemainnya bahawa mereka tidak dapat bermain.

Pemain yang mempertahankan Los Blancos pada era 2008 / 2010 juga mendakwa bahawa dia telah merasakan kejujuran Jose Mourinho.

Dengarkan Rafael Van der Vaart sebagai Jurulatih dan Peribadi

Rafael van Der Vaart memberitahu mega888 pada masa itu jurulatih yang dijuluki The Special One bahawa dia terpaksa pergi kerana mereka sudah mempunyai Kaka dan pemain lain.

Oleh itu penyelesaian terbaik untuknya ialah pergi untuk mendapatkan lebih banyak jam bermain. Menurutnya, itulah sebab mengapa dia akhirnya memutuskan untuk berpindah ke Tottenham Hotspur.

dia menyukai Jose Mourinho kerana pencapaian yang telah dibuatnya di pelbagai kelab yang dikendalikannya.

Kerana itu dia akan merasa senang jika Jose Mourinho suatu hari nanti akan memutuskan untuk kembali ke Santiago Bernabeu dan mengendalikan Real Madrid.

Dia memberitahu Casino Live bahawa dia bukan sahaja menyukai Jose Mourinho sebagai orang tetapi juga sebagai jurulatih.

Kini Jose Mourinho masih menganggur, Tepat selepas dia dipecat oleh Manchester United pada pertengahan Disember.

Dia juga dikhabarkan dengan beberapa kelab termasuk beberapa kelab yang dikendalikannya sebelum ini.