Rafael Van Der Vaart Kekaguman Dengan Keadaan Isco

Rafael Van Der Vaart, legenda pasukan kebangsaan Belanda memberitahu kepada bet soccer online malaysia bursabandar bahawa dia terkejut dengan keadaan Isco Alarcon di Real Madrid pada masa ini.

Akhir-akhir ini, sering mendengar desas-desus yang mengatakan bahwa Isco tidak lagi bermain di Real Madrid. Ini tidak dapat dipisahkan daripada keputusan jurulatih Santiago Solari yang kemudiannya sering menjadi

Seperti yang diketahui, Isco kini dikhabarkan tidak selesa di Real Madrid. Real Madrid Itu tidak dipisahkan dari keputusan jurulatih Santiago Solari yang membuat pemain salutan Isco.

Rafael van Der Vaart juga memberitahu dia menganggap bahawa Real Madrid telah membuat kesilapan besar kerana ia tidak dapat menggunakan pemain dan juga Isco.

Van Der Vaart Mahu Menonton Isco Bersaing

Rafael Van Der Vaart memberitahu mega888 online bahawa dia pemain gila dan pemain terbaik dunia. Oleh itu, dia terkejut kerana pemain berkenaan sentiasa menghadapi masalah dengan jurulatihnya. Malah dia juga mengatakan bahawa Zinedine Zidane juga tidak sepenuhnya mempercayai Isco.

Pada masa itu Rafael Van Der Vaart berharap jurulatih Santiago Solari akan memberikan peluang kepada Isco untuk dimainkan ketika timnya menghadapi Ajax Amsterdam dalam enam belas pusingan terakhir Liga Champions.

Dia berkata ketika Ajax Amsterdam menghibur Real Madrid dia ingin muncul dari awal. Kerana jika tidak, dia akan pulang. Menurutnya, dia mahu melihat perlawanan antara dua pasukan yang meletakan pemain terbaik.