Serena Williams is Back

Serena Williams telah memenangi gelaran pertamanya sejak menjadi seorang ibu.Pemain berusia 38 tahun, yang melahirkan puteri Alexis Olympia pada 1 September 2017, mengangkat trofi di ASB Classic di Auckland, New Zealand, selepas mengalahkan rakan senegara dari Amerika, Pegula, 6-3, 6-4.

Williams melepaskan kepalanya dengan gembira dan lega selepas Pegula melanda bola di tempat perlawanan. “Oh, rasanya baik!” kata Williams, pemenang 23 gelaran perseorangan Grand Slam. “Sudah lama saya rasa anda dapat melihat pelepasan di wajah saya

Itu benar-benar penting bagi saya, dan saya hanya ingin membinanya, ia hanya satu langkah ke arah matlamat seterusnya. Tetapi dia sangat kembali ke Jelajah WTA enam bulan kemudian pada bulan Mac 2018. Penampilan pertamanya telah lebih awal sebelum pertandingan pameran Disember lalu di Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu.

Sejak kemunculannya, Williams telah memainkan tenis yang hebat dan mencapai final di Wimbledon dan Terbuka AS pada 2018 dan 2019. Tetapi menunggu lebih banyak barangan perak telah meminta Williams menggali mendalam untuk kepercayaan diri

Anda harus menjadi sorak terbesar anda, terutama jika anda merasakan anda tidak melakukan semuanya dengan betul – atau walaupun anda melakukan semuanya dengan betul tetapi perkara tidak berfungsi untuk anda katanya kepada mobile slot malaysia.

918kiss juga mengumumkan bahawa dia akan menyumbangkan $ 43,000 hadiah Auckland kepada relief Australia.


Williams kini akan bersedia untuk Terbuka Australia, kejohanan yang dimenanginya tujuh kali, bermula pada 20 Januari.