Sergio Ramos Mengulas mengenai Isu Pertikaian Solari dan Isco

Sergio Ramos, kapten Real Madrid juga mengulas isu perselisihan antara jurulatihnya, Santiago Solari dan rakan sepasukannya, Isco Alarcon. Sergio Ramos memberitahu xe88 apk bahawa masalah antara kedua-dua orang sukar untuk diterangkan atau bahkan diselesaikan. Di samping itu, dia juga menganggap masalah itu rumit kerana gangguan media massa.

Pemain kebangsaan Sepanyol juga memberitahu bahawa tidak semua situasi dapat diselesaikan dengan baik dan situasi yang terjadi antara Santiago Solari dan Isco Alarcon adalah situasi yang rumit.

Menurut Sergio Ramos segala-galanya di Real Madrid sentiasa dibesar-besarkan. Beliau juga memberitahu bahawa dia memahami bahawa para pemain sentiasa mahu melakukan dan tentu saja tidak mudah bagi jurulatih

Sergio Ramos Menyedari Hubungan dengan Jurulatih Menjadi Alasan untuk Isco untuk pergi

Santiago Solari sendiri baru menyertai Real Madrid pada Oktober 2018 lalu. Dia datang untuk menggantikan Julen Lopetegui yang telah dipecat beberapa kali sebelum ini. Tetapi perubahan jurulatih sebaliknya menjadikan kedudukan Isco di Real Madrid lebih terancam.

Setakat sejak Los Blancos dikendalikan oleh Santiago Solari, Isco memang jarang mendapat kesempatan untuk tampil di tim pertama. Berdasarkan catatan pussy888 download, Isco hanya bermain dua kali penuh dalam 16 perlawanan terakhir El Real. Ia juga membuat isu hubungan antara Santiago Solari dan Isco mula dibincangkan oleh media.

Lagipun, sebelum Solari mengatakan bahawa dia tidak menyukai sikap Isco, yang dikatakannya tidak disiplin dan latihan yang telah dilupakan tanpa alasan.