Sevilla Tidak Akan Dapatkan Alvaro Morata Mudah

Sevilla kemudian dipercayai membawa penyerang Chelsea, Alvaro Morata. Berdasarkan maklumat itu, mereka berhasrat untuk mendapatkan penyerang pada tetingkap pemindahan Januari 2019. Walau bagaimanapun, nampaknya usaha mereka tidak berjalan lancar.

Perkara yang sama juga dinyatakan oleh Pengarah Bola Sepak Sevilla, Joaquain Capparros Beliau berkata rundingan dengan Chelsea mengenai perpindahan Alvaro Morata akan menjadi sangat sukar. Di samping itu Joaquain Capparos juga mendakwa bahawa dia telah bertemu dengan Alvaro Morata untuk membicarakan tawaran pinjaman pemain

Tetapi sebaliknya dia juga merasa pesimis bahawa pelan pemindahan itu akan mudah dicapai. Dia juga menyebut bahawa Chelsea adalah kelab yang sangat sukar untuk berunding dengannya.

Sevilla rundingan dengan Chelsea tidak berjalan lancar

Musim ini, berdasarkan rekod Alvaro Morata hanya menjaringkan 16 gol dengan Chelsea. Dia juga baru menyertai kelab di pasaran pemindahan musim panas lalu. Bagaimanapun, prestasinya yang tidak memuaskan membuatnya dikhabarkan akan meninggalkan Stamford Bridge tidak lama lagi. Dia juga bercadang untuk meninggalkan Sevilla pada musim perpindahan musim sejuk Januari 2019

Rundingan besar dengan Chelsea tidak akan berjalan lancar. Malah demikian menurut mega888 apk download for android tidak bermakna Chelsea tidak akan melepaskan pemain mereka. Malah telah mendengar bahawa pengurusan Chelsea telah menyediakan pengganti.