Thomas Mueller tidak menguatkan Bayern Munich

Thomas Mueller, pemain Bayern Munich, tidak akan membantu menguatkan pasukannya dalam enam belas pusingan terakhir Liga Juara-juara apabila pasukannya menghadapi Liverpool. Kepastian diperoleh berdasarkan keputusan UEFA yang dikeluarkan pada hari Jumaat, 11 Januari 2019.

Thomas Mueller dihukum untuk mengharamkan dua perlawanan dalam pertandingan Eropah. ketika pasukannya menghadapi Ajax Amsterdam pada bulan Disember mendapatkan kad merah selepas dia melanggar Nicolas Tagliafico dengan tembakan kungfu yang langsung memukul kepala.

Thomas Mueller pencapaian musim ini

Kerana itu tentu saja tanpa kehadirannya akan menjadi berita buruk bagi kelab Niko Kovac.
dia adalah salah satu pemain terbaik dan bermain banyak dalam setiap perlawanan

Bayern Munich berbanding Liverpool sendiri akan menjadi perlawanan yang sangat menarik kerana dua pasukan yang berpusat sebagai Badge of Honor. Predikat ini sendiri selepas diberikan kepada pasukan yang mempunyai lima gelaran atau telah memenangi Liga Juara-Juara tiga kali berturut-turut.

Berdasarkan rekod yang diperoleh 918kiss 2019, kedua-dua Bayern Munich dan Liverpool mempunyai lima gelaran sepanjang penyertaan mereka dalam Liga Champions. Pertemuan pertama mereka selepas di Stadium Anfield pada 19 Februari 2019. Selepas itu Bayern Munich akan menjadi tuan rumah di Allianz Arena pada 13 Mac, 2019.

Ini adalah kesilapan terbesar yang saya buat semasa bermain untuk Bayern Munich mendapatkan kad merah apabila mereka memerlukan saya