Wandar Nara Membincangkan Masa Depan Icardi

Wanda Nara, isteri dan ejen Mauro Icardi telah mengesahkan dan mengesahkan bahawa suaminya akan tinggal di Inter Milan. Selain ejen bola sepak juga mendengar berita bahawa penyerang Argentina akan mendapat kontrak baru dari I Nerrazurri. Wanda Nara juga memberitahu football betting online , peminat Inter Milan tidak perlu bimbang tentang keadaan rundingan kontrak Mauro Icardi yang kemudiannya dilaporkan tidak pernah mencari titik pertemuan.

Dalam pernyataannya Wanda Nara juga mengesahkan bahawa mereka akan menandatangani kontrak tambahan dan kerana itu dia meminta peminat Inter Milan untuk tidak bimbang.

Dia juga menjelaskan kepadanya bahawa tidak ada jarak antara pengurusan Mauro Icardi dan Inter Milan. Beliau juga menekankan bahawa tidak ada masalah dalam rundingan yang berlaku antara kedua-dua pihak. Di samping itu, Wanda Nara juga mengesahkan kepada agen bola sepak bahawa Inter Milan tentu saja ingin menjaga kapten mereka.

Dengarkan Icardi sebagai sasaran untuk Real Madrid

Sebenarnya Mauro Icardi masih mempunyai kontrak selama dua tahun dengan I Nerrazurri dan akan tamat pada tahun 2021. Walau bagaimanapun, berita mengatakan bahawa Mauro Icardi sedang mempertimbangkan untuk meninggalkan Inter Milan kerana ketidakkonsistenan dalam penampilan kelab yang telah dikuatkan sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Selain itu, bet soccer online malaysia dalam talian juga menyadari bahwa Mauro Icardi sering dikaitkan dengan raksasa Spanyol Real Madrid. Dia juga pernah mendengar bahawa Real Madrid bersedia untuk mengaktifkan klausa pelepasan Argentina.

Dalam kontrak lama, Mauro Icardi setelah dia dibenarkan meninggalkan Inter Milan jika ada pasukan yang sanggup membayar 110 juta euro atau setara dengan Rp 1.7 juta. Di samping itu, Real Madrid sendiri adalah penggemar lama Mauro Icardi dan mereka berada di tengah mencari pusat ke hadapan untuk menggantikan Karim Benzeman yang tidak lagi muda.