Wayne Rooney mahu Pochettino melatih MU

Wayne Rooney, bekas penyerang yang kini bermain DC United, memberitahu bola sepak dalam talian bahawa dia berharap Red Devils akan mengambil Mauricio Pochettino sebagai jurulatih mereka pada masa akan datang.

Setakat hari bola sepak hari ini, Mauricio Pochettino masih menjadi jurulatih Tottenham Hotspur. Namun begitu dia dikhabarkan menjadi pilihan Setan Merah untuk menjadi jurulatih tetap mereka dalam masa terdekat.

Walau bagaimanapun, khabar angin ini semakin hilang bersama-sama dengan trend positif yang dicapai oleh Ole Gunnar Solksjaer bersama Manchester United pada masa beliau sebagai jurulatih sementara Manchester United. Kapten bekas Manchester United juga memberitahu online casino malaysia bahawa dia mempunyai pendapat yang sama tentang kinerja Ole Gunnar Solksjaer.

Rooney Menginginkan Pochettino

Wayne Rooney memberitahu buku itu bahawa Ole Gunnar Solksjaer terpaksa mendapatkan peluang dan ia terpulang kepada Glazers untuk membuat keputusan. Namun begitu, dia memberitahu peniaga slot game malaysia 918kiss bahawa jika dia berpeluang untuk merekrut seseorang, dia akan berusaha keras untuk merekrut Mauricio Pochettino sebagai jurulatih Manchester United.

Di samping Wayne Rooney juga memberitahu buku itu bahawa Mauricio Pochettino mempunyai banyak persamaan dengan Sir Alex Ferguson. Dia menerangkan kepada slot game online malaysia, dalam tempoh 20 atau 30 tahun yang lalu, Red Devils sentiasa bergantung pada pemain muda.