Willian Pastikan Akan Bertahan Di Chelsea

Willian, penyerang Chelsea beberapa ketika dahulu bercakap mengenai masa depannya. Dia memberitahu joker123 slot bahawa masa depannya jelas dalam pasukan yang berpusat di Stadium Stamford Bridge

Ini adalah selepas didedahkan oleh Willian apabila ditanya oleh pemberita tentang masa depannya selepas pertandingan antara Chelsea dan Newcastle United dalam perlawanan Liga Perdana Minggu 22 pada 12 Januari 2019.

Sebelum ini telah mendengar berita bahawa Willian dikabarkan akan dijual oleh Chelsea ke Barcelona supaya mereka boleh membeli dan mendapatkan Malcom. Bagaimanapun, dia tegas berkata bahawa masa depannya jelas di Chelsea.

Tonton Matlamat Kemenangan Willian

Willian sendiri berjaya menjadi pemenang gol dalam perlawanan menentang Newcastle United yang berakhir dengan skor 2-1. Selepas menjaringkan gol, pemain tengah Brazil membuat perayaan dengan emosi emosi

Pemain sendiri memberitahu mega888 test id secara langsung bahawa dia fikir golnya yang menjaringkan gol dalam perlawanan itu sangat bagus. Matlamatnya juga berjaya mengunci kemenangan pasukan tuan rumah. Dengan kemenangan ini, menyaksikan Chelsea tinggal di tempat keempat dalam Liga Perdana dengan koleksi 47 mata.

Tetapi perjalanan mereka masih sangat panjang kerana mengikut hidup di Liga Perdana musim ini sangat ketat.